Πηγή

SHARE

Οι Εκδόσεις Πηγή (μέλος του Πρότυπου Ομίλου Πολιτισμού Πηγή) είναι μια φρέσκια και δυναμική εκδοτική προσπάθεια που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και το 2010, ενώ από το 2014 διαθέτει γραφεία και στην Αθήνα. Επικεντρώνεται σε όλο το φάσμα της μυθοπλασίας και της ποίησης. Σήμερα, τα βιβλία μας είναι διαθέσιμα σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία σε ολόκληρη τη χώρα και συμμετέχουν στα πιο σημαντικά φεστιβάλ βιβλίων.

ADDRESS
Κωλέττη 15, Εξάρχεια, Αθήνα
CONTACT www.pigi.gr

VIDEO

Θρίλερ και Πραγματικότητα Αληθινά περιστατικά νοσοκομείων βγαλμένα από… θρίλερ! Με αφορμή το ψυχολογικό θρίλερ «Το λουρί της τρέλας» από τον καρδιολόγο, συγγραφέα και σκηνοθέτη Άρη Δεληγιαννίδη
Παιδί και Ιδιαιτερότητα Πώς καταλαβαίνει ένας γονιός ότι το παιδί του έχει ιδιαιτερότητες; Με αφορμή το βιβλίο «Η δύναμη της θέλησης» από την εκπαιδευτικό και συγγραφέα Μάχη Γιαννακουδάκη.
Κηπουρική του Μυαλού Τι είναι η «Κηπουρική του Μυαλού»; Πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη τεχνική αυτοβοήθειας; Ο συγγραφέας και συγγραφέας του βιβλίου «Ο μοναχικός πολεμιστής» Αλέξανδρος Σταματουλάκης απαντά στα παραπάνω ερωτήματα.